به گونهای که با گذشت زمان بعضی اندامها به خاطر عمیقتر شدن زخمها از بین میروند و صدمههای غیر قابل برگشت برجای میگذرد و نیز در صورت عدم رسیدگی به زخمها ، مرگی دردآور برای کودکان پروانه ای به رقم میخورد.
تا اینکه شیشه شیر ضد نفخ خریدم.خداییش خیلی اروم شده.هیچ دارویی موثر نبود.فقط این شبشه شیر ضد نفخ که خریدم عالیه.حتما امتحان کنید.دختر من الان فوقش ۱-۲ساعت گریه میکنه شبا بعدش راحت میخوابه.یعنی۸۰٪دردش کم شده بخدا
وااااااقعا نتیجه داد و چند شبه در آرامش می خوابیم و خیلی آروم شده.لازمه بگم هیچ دارویی روش اثر نداشت و مامانش رژیم غذاییشو رعایت می کرد. لطفا از گریه کردنش نترسید و بذارید کم کم به این نحوه خوابیدن عادت می کنه.حتی تو خارج از کشور دستگاهی برای ایجاد فشار به روده نوراد به نام نگهدارنده کولیک وجود داره
امکان پیشگیری از بروز بیماری پروانهای وجود ندارد، اما بعضی اقدامات را میتوان برای پیشگیری از ایجاد تاول و عفونت انجام داد:
به هیچ وجه بیماری پروانهای قابل پیشگیری نمیباشد ولی شما به حد بیشتری میتوانید از به وجود آمدن عفونت و تاول جلوگیری نمایید.
بعضی وقتها صدمه به طوری جدی میباشد که حرکت کودک و استقلال او تحت تاثیر قرار میگیرد. از سایر نشانههای بیماری میتوان به موارد پایینی اشاره نمود:
برای افرادی که دچار بیماری پروانهای شدهاند، درمان ویژهای وجود ندارد و اغلب با گذشت زمان این بیماری درمان میگردد go to this website و فروکش میکند.
بیماری پروانهای هیچ درمانی ندارد، هرچند ممکن است افراد مبتلا به شکلهای خفیف با افزایش سن بهبود پیدا کنند و هدف از اقدامات درمانی بهبود تاولها و پیشگیری از ایجاد تاولهای جدید است.
هر فردی در هر شغلی که دارد، باید به بهترین شکل فعالیت کند و از سهلانگاری بپرهیزد. کوچکترین سهلانگاری یا کار اشتباهی میتواند به راحتی سرنوشت چندین نفر را تغییر دهد. مثلا یک حسابدار اگر مسائل مالی شرکت را به خوبی بررسی و اداره نکند، افراد سودجو میتوانند بهآسانی دزدی کرده و شرکت را دچار ورشکستگی کنند.
تغذیه بیش از حد، نوشانیدن آب میوه غلیظ به کودک، آلرژی های غذایی و استرس (بله! حتی استرس و وضع روحی اطرافیان ) می تواند در کودک موجب دل درد شود
ژن خاومش ممکن است از یک والد مبتلا به ارث برده شود, یا ممکن است برای اولین بار در فرد آسیب دیده رخ دهد.
بیماری پروانه ای جزو بیماریهای نادر در دنیا میباشد که پوست و مخاط بدن فرد را درگیر مینماید.
گشاد کردن مری از طریق عمل جراحی میتواند این مشکل را تا حدودی حل نماید و حرکت غذا از دهان به معده را آسان سازد. خطرات این عمل شامل سوراخ شدن مری میباشد.
متاسفانه برای این نوع بیماری درمان خاصی وجود ندارد و تنها میتوان از طریق اقداماتی از به وجود آمدن آن پیشگیری نمود.
Comments on “بیمار پروانه ایی No Further a Mystery”